Ondernemerschap is Vakmanschap

Onlangs heb ik een boek geschreven, getiteld Ondernemerschap is Vakmanschap.

Dit boek is te bestellen via onder meer:

Managementboek.nl

Bookspot.nl

Bol.com

En via de reguliere boekhandel.

 

 

 

Inmiddels heb ik aan recensies ontvangen:

Gül Dolap-Yavuz, 13 september 2020

Enorm vereerd met het krijgen van dit bijzondere boek “ondernemerschap is vakmanschap”. Vooral voor iemand als ik, die absoluut geen ondernemingskwaliteiten heeft is dit HET boek waarin met praktijkgerichte voorbeelden en praktische tips wordt beschreven hoe je een goede ondernemer kunt zijn. Geertjan Groot eindelijk begin ik bepaalde zaken te begrijpen en weet dankzij jouw tips waar rekening mee houden en/of te handelen 🙏. Echt een aanrader voor alle ondernemers.

 

Erwin van Rosmalen, 28 september 2020

Ik ben al jaren ondernemer. Toch nieuwsgierig en het boek aangeschaft. Alles wat je als ondernemer tegen kunt komen staat in het boek beschreven. Van businessplan tot verdienmodel. Wat mij zo inspireerde zijn de tips. Kleine dingen die je als ondernemer laat liggen en daarmee ook omzet. Nu staat alles weer op scherp en kan mijn bedrijf verder groeien.